Scriptie-Aanmeldformulier voor je opleiding

Je kunt hier de definitieve versie van je scriptie/afstudeerverslag in 3 stappen aanmelden bij je opleiding van de Haagse Hogeschool.
Formulier en scriptie zullen worden verstuurd naar je opleiding en komen in hun archief.
LET OP: Dit is dus NIET het aanmeldformulier voor de plagiaatscan Ephorus. Die kun je vinden op Blackboard.

In Stap 3 kun je bovendien aangeven of je wel óf geen toestemming geeft om je scriptie op de HBO_Kennisbank te laten plaatsen. Dit is geheel vrijwillig, maar wel heel goed voor je CV!
Alléén als je toestemming hebt gegeven voor de HBO-Kennisbank stuurt de opleiding het formulier en de scriptie door naar de Hogeschoolbibliotheek, waarna je scriptie wordt ingevoerd voor de HBO-Kennisbank.

TIP! Als je je scriptie beschikbaar wilt stellen voor de HBO-Kennisbank let er dan wel op dat je je PERSOONLIJKE GEGEVENS (zoals adres, en telefoonnummer, e-mailadres) VERWIJDERT uit je scriptie! Dit is anders voor iedereen te zien!

Alvast bedankt voor je medewerking!

(* = verplicht veld)

Stap 1: de scriptie toevoegen


Voorbereiding:

Je kunt meerdere bestanden toevoegen, maar opgeteld tot maximaal 10 MB per formulier.
Lever echter bij voorkeur je scriptie aan in 1 document in PDF-formaat. Hoe?

Dus: is je scriptie kleiner dan 10 MB of iets groter maar maximaal 20 MB? Vul dan dit formulier in en voeg je scriptie toe. Je kunt een scriptie van 10-20 MB verdelen over een aantal formulieren, maar bij voorkeur maximaal 2 formulieren gebruiken. Die optie wordt helemaal aan het eind van het aanmelden in de reply aangeboden. Je keert dan weer terug in je ingevulde formulier, minus de eerder toegevoegde bestanden.


Echter: is je scriptie groter dan ca. 20 MB? Volg dan deze OneDrive aanwijzingen.


Aanwijzing:

Voeg je scriptie toe via "Bladeren" en daarna "Toevoegen".
Wil je toch meerdere documenten toevoegen: herhaal "Bladeren" en "Toevoegen" voor elk document. De documenten worden dan hieronder weergegeven.
Let op! Het kan een enkele keer, bij grote drukte, voorkomen dat je bij het uploaden een foutmelding krijgt. Probeer het dan op een ander, rustiger moment, opnieuw.


Stap 2: de gegevens over de scriptie toevoegen
In het volgende scherm kun je in Stap 3 aangeven of je JA of NEE akkoord gaat met publicatie van je scriptie in de HBO-Kennisbank.